#firstimage
Keep calm this isn't the end of the world, the preview is just missing.
Keep calm this isn't the end of the world, the preview is just missing.
Keep calm this isn't the end of the world, the preview is just missing.
This is the thumbnail of the item
This is the thumbnail of the item
This is the thumbnail of the item
This is the thumbnail of the item

Gravare laser

Procesul de gravare laser a pielii creaza un efect tactil incredibil, facilitand personalizarea produsului si un finisaj deosebit al acestuia.

Suprafata maxima de gravare sau transfer laser este de 130x160 mm.

Totodata, va prezentam utilajele de inalta tehnologie ale firmei WILLY ITALIANA cu care se realizeaza procedeul de Gravare laser.

Utilaje WILLY ITALIANA folosite pentru Gravarea laser

Contactati serviciul vanzari

Compania noastra utilizeaza razboaie de tesut furnizate de Jacob Muller tip MBJ 3, si de catre MEI INTERNATIONAL tip R9500.
Noutatea absoluta o reprezinta achizitionarea utilajelor tip satin de la firma MEI INTERNATIONAL ce pot realiza etichete tip "Prestige" de inalta definitie. In plus, pe aceste utilaje putem realiza materiale promotionale tip calendare tesute, felicitari, etc. dar si captuseala personalizata cu logo-ul clientului.
Tot ca noutate, achizitiile recente de la firma WILLY ITALIANA, permit taierea marginilor etichetelor si benzilor cu ultrasunete pentru un tuseu foarte fin, gravarea cu laser si imprimarea de fotografii pe diverse tipuri de materiale, inclusiv piele si imitatie din piele, decuparea pe contur interior si exterior.
Incepand cu anul 2019, compania este certificata atat OEKO-TEX, cat si ISO 9001.

Inainte de lansarea comenzii in productie se realizeaza mostre fizice (in mod gratuit) conform modelelor sau specificatiilor tehnice trimise de dvs. (dimensiuni, numar de culori, tip de finisare, suport tesatura, etc).
Comanda minima este de 1000 bucati de etichete, respectiv 500 mt banda textila personalizata.

SC GENERAL-TEX SRL are in stoc fire de polyester in peste 500 nuante de culori; la cerere, se poate reproduce la comanda orice nuanta de culoare.
Firele de poliester folosite in productia de etichete textile sunt vopsite in masa si asigura pastrarea culorilor originale din fiecare eticheta si a integritatii fizice a acesteia, indiferent de numarul de spalari aplicate produsului.
Ca noutate, la cerere se pot folosi si fire tip matase, fire de bumbac sau din poliamida.
Pentru etichetele din piele si imitatie din piele, lucram cu furnizori de top din domeniu, ce livreaza piele de inalta calitate, cu proprietati de spalare, speciala pentru industria textila, intr-o gama larga de culori si finisaje (mat sau cerat).

Productia se realizeaza pe baza de comenzi ferme (pornind de la 1000 de bucati pe tip de eticheta) iar livrarea se face in termen de 5 - 10 zile lucratoare, in functie de cantitatea comandata.