Despre GeneralTex

SC GENERAL-TEX SRL produce si livreaza la comanda etichete tesute personalizate tip satin, semi-satin (high definition) sau taffeta, benzi tesute personalizate, etichete tesute de compozitie si de marimi, etichete tesute autoadezive utilizate in industria incaltamintei, lenyarduri pt. ecusoane, etichete din piele si imitatie de piele, captuseala tesuta personalizata pentru industria confectiilor si a marochinariei, intr-o gama variata de dimensiuni si culori (o eticheta poate contine de la una pana la opt culori distincte).

Cu experienta din anul 2002, SC GENERAL-TEX SRL detine o cota importanta din piata interna in domeniu, colaborand cu firme de renume din tara, dar si cu branduri de top din Europa. SC GENERAL-TEX SRL dispune de personal specializat in cadrul departamentului de proiectare, care este la dispozitia clientilor pentru realizarea designului etichetei in acord cu trendul actual din domeniu, pornind de la orice tip de artwork.

Misiunea GeneralTex

Productia etichetelor se realizeaza pe baza de comenzi ferme (pornind de la cantitati de cateva sute de bucati), iar livrarea se face in termen de 5-10 zile lucratoare in functie de cantitatea comandata.

Inainte de lansarea comenzii in productie, se realizeaza in mod gratuit mostre fizice conform modelelor sau specificatiilor tehnice trimise. (dimensiuni, numar de culori, tip de finisare, suport tesatura, etc).

Toate etichetele pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarui client, pornind de la dimensiuni, culori, tip de tesatura si finisaj, si terminand cu designul ce poate include un numar mare si diversificat de informatii (putem lucra cu designul clientului sau putem concepe impreuna designul noii etichete tesute).

Preturile etichetelor tesute se stabilesc in functie de calitatea dorita (satin, semi-satin/high definition sau taffeta), dimensiuni, numar de culori, calitate si tip de finisare, precum si in functie de cantitatea comandata.

SC GENERAL-TEX SRL detine in stoc fire de poliester in peste 500 nuante de culori; la cerere, se poate reproduce orice nuanta de culoare. Firele de poliester folosite in productia de etichete textile sunt vopsite in masa si asigura pastrarea culorilor originale din fiecare eticheta si a integritatii fizice a acesteia, indiferent de numarul de spalari aplicate produsului

Evolutia GeneralTex

Dupa lansarea companiei in anul 2002, prin profesionalism si dedicare am evoluat in domeniul etichetelor tesute astfel incat sa putem livra clientilor produse la cel mai inalt standard de calitate.

 • Februarie 2002

  Lansarea GeneralTex

  SC GENERAL-TEX SRL incepe productia de etichete si benzi tesute personalizate.

 • Februarie 2004

  GeneralTex colaboreaza cu 120 de clienti

  SC GENERAL-TEX SRL furnizeaza etichete pentru 120 de companii din Romania si Uniunea Europeana.

 • Decembrie 2010

  Cifra de afaceri GeneralTex se dubleaza

  SC GENERAL-TEX SRL a produs peste 5.000.000 de etichete pe an.
  Peste 400 de companii atat din Romania cat si din strainatate se afla in portofoliul de clienti ai companiei.

 • Noiembrie 2015

  GeneralTex realizeaza peste 700.000 de etichete lunar

  Incepand cu aceasta data, productia GENERAL-TEX SRL depaseste 700.000 de etichete lunar.

 • August 2018

  GeneralTex acceseaza fonduri Europene pentru dezvoltare

  In dorinta de a livra clientilor etichete de cea mai inalta calitate si la standarde Europene, in luna August 2018 SC GENERAL-TEX SRL acceseaza fonduri Europene pentru dezvoltare.

 • Mai 2019

  GeneralTex incepe productia de etichete tip satin si "Prestige"

  SC GENERAL-TEX SRL incepe productia pe noile razboaie de tesut tip R9500 a etichetelor tip satin si "Prestige" de inalta definitie.